Vitamine Check

Vitamine slikken als de “R” weer in de maand zit. Of zelfs het hele jaar door. Is dit onzin of wel degelijk de moeite waard. 

Arjen Lubach heeft over voedingssupplementen tijd besteed in zijn avondshow.

En Juglen Zwaan heeft daar een reactie op gegeven

Of je het hier over eens of oneens bent of wat je mening ook is, de vraag is beter: “wat vind jouw lichaam zelf”

Bij A-Santé kan je jou vitamine status laten bepalen. Zonder prikken of pijnlijke dingen. Via bio-resonantie wordt gemeten hoeveel er zit in jouw weefsel. Dit betekend dat er wordt gekeken of jij genoeg hebt. Als je iets bij slikt dan stijgt de waarde in je bloed, maar pas als je het opneemt dan stijgt de waarde in je weefsels. Dus je hoeft eventuele suppletie niet vooraf te stoppen.
De Vitamine Check duurt ongeveer 15 minuten.  Later krijg je de vitamine- mineralen status in je mail.  De testresultaten gelden als referentie en niet als diagnostische conclusie. In verband met het meten is het handig als u uw voeten eenvoudig kunt ontbloten
  Veel gestelde vragen:
investering
€ 50,00 en 30 minuten van je tijd.

Boek je deze test nog in 2023, dan betaal je slechts € 25,00

Is dit geschikt voor mij?
Ben je ouder dan 16 jaar en wil je weten hoe jou lichaam extra suppletie vindt, dan ben je zeker welkom

Mensen met een pacemaker kan ik helaas niet testen

Slotwoord van Juglen Zwaan:
(Lees hier het hele bericht van Juglen)

Lubach is een cabaretier en kan op zeer humoristische wijze presenteren. Deze items zijn beslist geen ongekleurde samenvatting van de zoektocht naar de waarheid, het zijn sketches waarbij vooral gezocht wordt naar extremen en waarin zaken worden uitvergroot. Het gaat meer om het oproepen van emoties, met als voornaamste doel het laten lachen van de kijker. Toch zit er in humor vaak een kern van waarheid. Het kan zeker aanzetten tot nadenken, maar de informatie is sterk gekleurd, niet onderbouwd en niet volledig. Dus kijk de vermakelijke filmpjes zeker, lachen is heel goed voor de gezondheid, maar weet dat het geen loepzuiver beeld is van de waarheid.

 

Wil je niet alleen een vitamine check, plan dan een intake, zodat we dan kunnen kijken wat het beste bij jou past.