Disclamer

De adviezen van Astrid van Marum / A-Santé zijn uitdrukkelijk niet bedoeld als (vervanging van) reguliere medische behandeling door je (huis)arts of medisch specialist dan wel behandeling van een (gespecialiseerde) diëtist. Het zijn uitsluitend aanbevelingen voor een beter en gelukkiger leefpatroon. Bij plotselinge gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten word je aangeraden direct contact op te nemen met de behandelend (huis)arts of medisch specialist.


Copyright

Alle rechten voorbehouden. De inhoud van A-Santé.nl (teksten, afbeeldingen, foto’s,  etc.) zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van octobertreehealthcoaching.com delen van deze website te gebruiken.
Ook kan deze website gegevens bevatten die zijn beschermd door copyright en andere wet- of regelgevingen van andere partijen, en deze zijn daarom op dezelfde manier beschermd.


Verantwoording/aansprakelijkheid

A-Santé.nl is zorgvuldig en naar beste eer en geweten samengesteld. Claims t.a.v. schade en garantie veroorzaakt door mogelijk onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten.
A-Santé.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade (ook niet voor indirecte en of gevolgschade) die kan ontstaan door bezoek aan en gebruik van deze website.


Verwijzingen naar andere websites

Deze website bevat hyperlinks naar websites die door andere partijen worden beheerd.       

A-Santé.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.