Hunter Bodyscan

Hoe gezond ben ik eigenlijk? Waar komen mijn klachten vandaan?

  • Analyseert nauwkeurig de energetische situatie
  • Duidelijke visualisering van de resultaten
  • Ondersteunt bij advies voor medicatie of supplementen
  • Zoekt tot op DNA niveau naar de aard van de verstoring
  • Eenvoudig en snel in het gebruik

Het energieveld  heeft een structuur dat informatie geeft over de conditie van de mens. Onderzoek heeft aangetoond dat een afwijkende ordening in het energieveld op ten duur tot een aandoening of ziekte kan leiden. Het (autonome) zenuwstelsel, hormoonstelsel, immuunsysteem en bloedvatenstelsel zijn regulatiesystemen die zeer gevoelig zijn voor de energiebalans in het lichaam.

Hoe werkt de Hunter Bodyscan?

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van bioresonantie is het meten van magnetische velden die in het lichaam zelf ontstaan.

Het HUNTER systeem is een analyse systeem binnen de complementaire geneeskunde, dat de actuele energetische situatie van de cliënt binnen een aantal minuten scant, analyseert en met beelden weergeeft. Je krijgt hiervoor een koptelefoon op, waarin sensoren zitten, waarmee magnetische velden worden gemeten. Vervolgens wordt via spectraalanalyse een vergelijking gemaakt tussen de gemeten veldsterktes en de database van de verschillende celtypen.


De gemeten punten worden op een grafisch scherm geplaatst en voorzien van een puntenscore. Aan het testresultaat wordt ook een waarschijnlijkheidstabel toegevoegd met de meest waarschijnlijke oorzaak.

Het apparaat levert informatie over de energetische situatie van organen, weefsels en cellen, classificeert de mate van aanwezige belastingen en degeneratieve processen en bepaalt de mogelijke oorzaken. Daartoe staat een veelvoud aan gedigitaliseerde substanties (allergenen, toxines, pathogenen etc.) ter beschikking.

Hij kan zelfs tot DNA-niveau inzoomen! Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem “hunten” en zoekt tot op DNA niveau naar de aard van de verstoring. De energetische BodyScan kan een aanvulling zijn op bestaande reguliere onderzoeken. Het is een testmodule, maar heeft ook een behandelmodule. Er zijn uitgebreide therapeutische mogelijkheden, zoals “meta-therapie”, waarbij middels de koptelefoon harmoniserende trillingen worden aangeboden of waarbij trillingen worden aangeboden, die pathogenen verzwakken.  Ook kan er bekeken worden wat de impact van bepaalde middelen op het lichaam is. Verder kan ik een voedingsschema laten zien met welke producten je bij inname versterken, maar ook welke je beter even kunt laten staan.

Tarief intake (2 uur)            € 195,00
Aanbieding                            € 160,00
vervolg consult (90 min.)    € 125,00

Vergoeding is (gedeeltelijk) mogelijk vanuit de aanvullende verzekering.

Het is mogelijk dit traject aan te vullen met meerdere vervolgconsulten. Of dit nodig is bespreken wij samen. Dit is afhankelijk van de ernst en duur van jouw klachten.

De resultaten van de scan kunnen gebruikt worden als basis voor het behandelplan, maar ook om snel inzicht te geven wat je zelf kunt doen om je gezondheid te versterken.

De consulten hebben geen medisch karakter en er wordt geen medische diagnose gesteld. De scan leidt NIET tot een diagnose, dat is het vakgebied van de arts. De HUNTER BodyScan is geen vervanging van een CT- of MRI-scan.